
آویشن را به عنوان یک بهبود دهنده عفونت لثه،دهان و دندان می تواند به جای خمیر دندان استفاده کرد.
اکبر کتابی، دکترای طب سنتی
اظهار کرد: عرق گیری و اسانس گیری گیاهان باید در ظروف مناسب مسی،
آلومینیومی و استیل صورت بگیرد که در ظروف مسی قابلیت بسیار بالایی داشته.وی
تصریح کرد: اسانس هایی که از چین وارد می شود به عنوان مثال بوی نعناع می
دهد اما متاسفانه هیچ گونه خاصیتی برای بدن ندارد و این امر موجب می شود که
خانواده ها مراقب استفاده از دم نوش ها و عرقیات باشند.
کتابی
خاطرنشان کرد: آویشن جزء گیاهانی است که در فصل پاییز و زمستان کاربرد
زیادی دارد و به خاطر طبیعت گرم و خاصیت آنتی اکسیدان و آنتی بیوتیکی آن در
برطرف کردن کم کاری تیروئید،افزایش فشار خون، سردردهای حاد عفونت
لثه،دهان و دندان، به صورت نمک پاش روی غذا و 2 گرم تا 4 گرم و 5 گرم از
عرق آن استفاده کرد.