عسل در طب سنتی جزو خوراکی های فرآوری شده طبقه بندی می شود که مزاج گرم و خشکی دارد و آب انار ترش ، آبلیمو ، آب بالنگ، سرکه و گشنیز جزو مصلحات آن است
بهترین نوع عسل از دیدگاه طب سنتی ، عسلی سرخ رنگ ، شفاف ، غلیظ ، خوشبو و خوش طعم است که وقتی آن را با انگشت برمیدارید ، تار ببندد.
هرچه از مدت زمان ماندگاری عسل بیشتر بگذرد ، طبع آن هم گرم تر خواهد شد . در طب سنتی ، اعتقاد بر این است که مصرف عسل می تواند رطوبت ها را از عمق بدن دع کند . ضمن اینکه این خوراکی بسیار مغذی برای درمان و پیشگیری از انسداد عروق ، سنگ های کلیه و کیسه صفرا و هم چنین بیماری های مربوط به مجاری ادراری هم بسیار مفید است . عسل ، معده و دستگاه گوارش را تقویت می کند و نقش چشمگیری در درمان زخم های گوارشی دارد .این خوراکی شیرین می تواند محرک اشتها برای بچه ها و افراد بدغذا باشد .
افراد مبتلا به زخم های دهانی و لوزه ای هم می توانند با غرغره کردن آب و عسل ، هرچه سریع تر از شر این زخم ها خلاص شوند . از طرف دیگر ، شستن دهان و لثه ها با مخلوطی از سرکه و عسل می تواند باعث تقویت لثه ها و درمان سریعتر بیماری های لثه ای شود . همین مخلوط سرکه و عسل نقش چشمگیری در برطرف کردن جرم های دندانی هم دارد .
عسل با درمان زخم های گوارشی ، جلوی خونریزی های دستگاه گوارش را هم میگیرد و مصرف آن می تواند در درمان سرفه و گلو درد موثر باشد .
مطالب خوبی گذاشتی ولی تعجب میکنم چرا اینقدر بازدیدت کمه
می خوام یه روش خوب بهت معرفی کنم واسه بالا بردن بازدیدکنندگان وبلاگت
برو تو سایت 24 آی پی عضو شو بعد رو گزینه کسب امتیاز کلیک کن بعد امتیازات رو به وبلاگ خودت اختصاص بده بعد می بینی که چجوری بازدید وبلاگت بالا میره حتما امتحان کن
اینم آدرسش
www.24ip.ir